Zomerse jeans

Nu het zonnetje meer begint te schijnen kijken we allemaal weer uit naar de zomerjeans. Een fijne zomerse jeans past in iedere garderobe en is op vele manieren te combineren. Eenvoudig en met een T-shirt en paar soepele sneakers of netjes en gekleed met een blazer en een paar mooie pumps. De nieuwste zomerjeans komt tot net boven de enkel en heeft een aansluitend model.

Pastel, neon of bloem
Als je houdt van zachte pasteltinten zit je aankomende zomer wel goed. Zachtroze, lichtblauw en zelfs geel is helemaal in de mode. Een andere stijl die we ook veel zien is neon, en dan het liefste felgeel of knalgroen. Een strakke jeans met een bloemetjesprint, een batikmotief of een camouflageprint hoort er deze zomer helemaal bij en wordt gecombineerd met topje zonder mouwen.

Stretchy en skinny
Misschien is het even zoeken, maar het spreekt voor zich dat een strakke aansluitende broek wel ‘lekker’ moet zitten. Gelukkig zijn de meeste modellen voorzien van een flink percentage stretch in de vorm van lycra. Een aansluitende broek die lekker meerekt met alle bewegingen die je doet. Heb je een mooie aansluitende broek die net ietsje te lang is, rol dan de pijpen op tot net boven de enkel.

Comments are closed.