Winterjeans

Buiten is het koud en de collectie van dit seizoen gaat alweer voor aanbiedingsprijzen van de hand. Stevige jeans met strakke pijpen die je zo heerlijk in een warme winterlaars kan stoppen. Wanneer je nog graag een extra jeans nodig hebt, dan is dit wel het moment om toe te slaan en een koopje te bemachtigen.

Nieuw
Zodra de uitverkoop begint zie je dat de collectie jeans voor het nieuwe seizoen voorzichtig terrein wint. Af en toe een nieuw trendy exemplaar jeans tussen de modellen van dit seizoen. Bij het zien van zo’n leuk nieuw model jeans ga je voor jezelf meteen bedenken waarom je er ook één wilt hebben en hoe dit met je andere kleding gaat combineren.

Prints
De nieuwe jeans zijn slank gesneden en behoren mooi aan te sluiten. De stofkwaliteit is zomers soepel en voorzien van een flink percentage stretch zodat de kans op knellen klein is. De color trend wordt nog even doorgezet, maar dan wel voorzien van een leuke print. De printjes zijn heel verrassend en variëren van luipaardprint tot jeans met sterretjes.

Comments are closed.