We love jeans!

Jeans blijft altijd in de mode, en dat is maar goed ook. Want wie kan er nu eigenlijk zonder een goed passende jeans, niemand toch? Een mooie jeans is altijd gemakkelijk te combineren en zowel casual als feestelijk prima te dragen. Of het nu warm is of koud, jeans past in ieder jaargetijde.

Zomer
Met de zomerzon in het vooruitzicht komen de jeans shorts weer voor de dag. Altijd prettig om te dragen en heerlijk om te combineren met een tanktop of een luchtig shirtje. Wil je liever niet al te kort, dan kies je voor een bermuda of een aansluitende capri jeans. Kuitlange jeans in een gebleekte en dunne kwaliteit zien we deze zomer weer heel veel.

Vakantie
Jeans is natuurlijk in het bijzonder geschikt om te dragen tijdens een vakantie. Vergeet daarom nooit om in ieder geval één mooie jeans in je reistas te stoppen. Ga je lekker feesten, dan draag je er een paar mooie hakken onder. Maar tijdens het shoppen kies je natuurlijk voor een paar comfortabele stappers onder je jeans.

Denim
Behalve broeken zijn er nog veel meer kledingstukken met dezelfde prettige eigenschappen. Van deze fijne stof worden er behalve jasjes, jurken en blouses tegenwoordig ook tassen en zelfs bikini’s gemaakt. Je bent en blijft altijd trendy met een denim accent in je outfit.

Van oud naar nieuw
Een lange spijkerbroek kun je in de zomer prima doordragen als short of bermuda door eenvoudig de broekspijpen in te korten. Zit je oude jeansjasje wat aan de krappe kant, verwijder dan de mouwen zodat hij nog dienst kan doen als zomers vestje. Een oude vale jeans kun je eenvoudig zelf verven in een van de nieuwste trendy kleuren.

Comments are closed.