Update: laatste jeanstrends

De trend voor nu in jeans zijn de Chino-broeken, driekwart of toch op lengte, maar dan wel met een sportieve omslag aan de pijpen. Een ┬ż jeans met een pofbroek-look is ook een leuke trendzetter, samen met een sportief t-shirt vormt dit een leuke combinatie deze zomer.

Ga voor een hoge taille!
Op dit moment kun je nog wel gezien worden in een jeans met een hele lage taille, maar toch is dit model jeans op zijn retour en wordt de medium taille het nieuwe laagste model jeans.

Beter is het om maar gelijk een jeans aan te schaffen met een hoge taille, dit is namelijk de allernieuwste trend, en dan het liefste ook nog in een strak aansluitend model.Een skinny jeans met een high waist noemen ze deze nieuwe trend, deze jeans worden gemaakt van een zachte meegevende spijkerstof met een flink percentage stretch. Na de zomer zul je dit model in alle winkels zien, voornamelijk in donkere blauwtinten.

Voorbeelden van spijkerbroeken met een hoge taille:

Bron: Howtobecomeastylist.nl

Combineren met een blazer

Deze strakke jeans wordt gecombineerd met een nauwsluitende blazer of vestje, ook gemaakt van een zachte comfortabele stretch stof. De blazertjes worden het beste gekozen in een nieuwe trendy kleur met daaronder een shirt in een effen kleur of met een printje. Het shirt wordt losjes in de jeans gedragen en gecombineerd met een niet te brede riem met een opvallende (niet te grote ) gesp in een bijpassende trendy kleur. Maak je outfit compleet met een enkellaarsje met een flinke hak in een opvallende kleur.

Comments are closed.