The Hot Child Junk

Jeans dragen is voor groot geschapen mannen vaak lastig. De knopen springen steeds open en alles schuurt en past net niet, daardoor is het vaak voor deze groep mannen vervelend om jeans te dragen. Maar nu is het verleden tijd, want het jeanslabel Junk lanceert een nieuw soort jeans, The Hot Child Junk, speciaal voor deze groep mannen.

Een vergroot kruis

Volgens de medewerkers van het label zal het oncomfortabele gevoel verleden tijd zijn. The Hot Child Junk is gefabriceerd met een extra veel ruimte bij het kruis, waardoor de groot geschapen mannen nooit meer een probleem zullen ondervinden van hun omvang. De jeans zijn aan de binnenkant gevoerd met een padding (zachte binnenvoering zoals in een wielerbroek), waardoor de omvang alleen nog maar groter lijkt en het kruis naar voren uitsteekt.

Grote kruizen in Las Vegas gelanceerd

Naast de niet jeans zullen er meer producten uit de Hot Child collectie gelanceerd gaan worden. De jeans zullen verkrijgbaar zijn in zeven verschillende kleuren en worden volgende week, gezamenlijk met de gehele Hot Child collectie, gelanceerd op de Magic vakbeurs in Vegas. De kosten voor de broek zullen, omgerekend in Euro`s, rond de 80 Euro bedragen. De makers beweren dat afknellen, schuren en openspringen voorgoed tot het verleden behoren.

Comments are closed.