Online jeans shoppen bij Esprit

Esprit richt zich altijd op de nieuwste trends en pasvormen, en de jeans combineren daarom uitstekend met de allernieuwste artikelen. Esprit biedt veel keuze en heeft al haar jeansmodellen voor het nieuwe seizoen geoptimaliseerd. Er is een ruime keuze in de diverse uitvoeringen, die je ook kunt vinden in de webshop. Esprit biedt een handige pasvorm-guide, in deze guide is het gemakkelijk zoeken naar precies dat model spijkerbroek dat u zoekt. Tegelijkertijd wordt zichtbaar of dit model leverbaar is, en hoe het heet.

Collecties van Esprit
Esprit biedt verschillende collecties; CASUAL, COLLECTION, DE CORP, SPORTS en EDC. Over het algemeen vallen de verschillende merken gelijk maar zit het verschil hem vooral in de stijl van de kleding. Het merk EDC is echt bedoeld voor de jongere generatie, en valt daarom ook wat strakker en kleiner.

Verzending en retouren
Wanneer je een jeans bestelt bij Esprit, krijg je een bevestiging wanneer de jeans is verstuurd, zo weet je ongeveer wanneer je de jeans kunt verwachten. Mocht de jeans toch niet lekker zitten, dan kun je de jeans binnen 7 dagen retour sturen naar Esprit via het postkantoor. Hier zijn geen kosten aan verbonden, wel even opletten dat je het afgiftebonnetje goed bewaart.

De Esprit-club
Wanneer je besluit lid te worden van de Esprit-club krijgt u bij iedere aankoop 3% korting in de vorm van e-points die je dan kunt inwisselen voor korting bij je nieuwe aankoop. Er komt een persoonlijke klantenkaart naar je toe en je kunt altijd als eerste profiteren van de pre-sale en de kortingsacties bij Esprit. Voor meer informatie kun je kijken op esprit-club.com.

Als je keuze vandaag niet online beschikbaar is, kijk dan morgen weer. De collectie van Esprit wordt dagelijks aangevuld met nieuwe artikelen en de beschikbaarheid wordt meerdere keren per dag aangepast. Het is dus niet zo heel moeilijk om je lievelingsjeans voor iedere dag online te bestellen!

Comments are closed.