Nieuwe jeans nodig Bestel ze bij je online personal shopper

Nieuwe jeans nodig? Bestel ze bij je online personal shopper

De manier waarop wij boodschappen doen en shoppen is de laatste jaren erg veranderd. Waar het steeds normaler werd om meubels en witgoed online te bestellen, gaan we ook steeds meer boodschappen en kleding online kopen.

Vooral in de manier waarop wij kleding kopen is de laatste tijd veel aan het veranderen. Dit komt met name omdat de diensten van online fashion shops ontzettend goed zijn. Je bestelling heb je meestal de volgende dag al in huis. Vervolgens heb je alle tijd om het te passen en wordt het eventueel terugsturen erg makkelijk gemaakt.

Omdat steeds meer mensen online hun kleding kopen bij winkels zoals bijvoorbeeld Zalando, zie we ook binnen deze markt een verschuiving van de manier waarop we dit doen. Misschien is dit niet zo zeer een verschuiving maar een extra dienst die erg populair is.

De Kledingbox - jouw persoonlijk stijladvies

De Kledingbox – jouw persoonlijk stijladvies

De zogeheten kledingbox ook wel jouw online personal shopper genoemd wordt steeds bekender. Bedrijven zoals De Bijenkorf, Zalando spelen hier goed op in door deze diensten aan te bieden.

Maar wat houdt dit nu precies in, en hoe werkt dit? Het is heel eenvoudig en werkt precies zoals het klinkt. Jouw online personal shopper helpt je bij het aanschaffen van nieuwe kleding en dan met name een nieuwe outfit. Maar niets is te gek dus of je nu een complete outfit of alleen een nieuwe spijkerbroek nodig hebt. Het kan allemaal.

Via de websites van deze aanbieders, House of Einstein is hier een erg goed voorbeeld van. Voor meer informatie over deze kledingbox aanbieder kun je het beste even kijken op: https://kledingboxvergelijken.nl/house-of-einstein/

Wanneer je op de website van deze of andere kledingbox aanbieders komt. Kun je je direct aanmelden. Door het invullen van je e-mailadres en of telefoonnummer kan de personal shopper contact met je opnemen. Voordat het zover is worden er wel nog enkele basis vragen gesteld over je maat en je kleding voorkeuren.

Hierna volgt een telefoon gesprek en krijg je een personal shopper aangewezen. Dit kort kennismakingsgesprek zorgt ervoor dat de shopper jouw persoonlijke smaakt nog beter inzichtelijk krijgt en op basis hiervan een outfit kan samenstellen.

Vanaf jouw eerste bestelling bij de kledingbox naar keuze wordt er een dossier bijgehouden en kun je altijd een beroep doen op jouw online shopper. Omdat deze je voorkeuren al kent en je kleding geschiedenis wordt er altijd rekening gehouden met toekomstige kleding zodat dit altijd met elkaar matcht.

Personal shopping van deze tijd

Personal shopping van deze tijd

Zoals je leest is dit niet veel anders als de ouderwetse personal shopper, die vroeger met je mee naar de winkel ging om je te stylen. Tegenwoordig zijn veel van dit soort diensten eenvoudig via het internet te doen. We zijn tenslotte allemaal snel met elkaar verbonden en door middel van video en foto’s wordt het makkelijker gemaakt.

Los dat er veel vraag naar is, is het voornaamste doel van dit soort kleding diensten dat het veel tijd bespaard en je je in feite gratis kunt laten stylen. Je betaald namelijk niets extra voor de arbeid die de shopper verricht. Je betaald voor de kleding in een kledingbox exact hetzelfde als wanneer jezelf naar de winkel zou gaan. Echter bespaard het je wel heel veel tijd andere kosten.

Kledingboxen en hun stylisten hebben toegang tot mega collecties kleding. Vaak werken ze met veel merken samen waardoor ze sneller en beter jou kunnen voorzien van een nieuwe outfit. Daarnaast kunnen ze ook betere prijsafspraken maken met retailers zodat jij niet meer hoeft te betalen maar wel kunt genieten van de persoonlijke service van een kleding deskundige.

Het gaat verder dan alleen kleding. Ook accessoires zoals hoeden, sjaals, handschoenen, schoenen en horloges horen bij de styling. De klant is koning en voor elk budget is er maatwerk beschikbaar. Ondanks dat de verschillende aanbieders van dergelijke kleding services op elkaar lijken hebben ze allemaal zo hun sterke eigenschappen. Zo is de een zoals bijvoorbeeld het Belgische Suitcase meer gericht op mannen in pak. Het NEderlandse House of Einstein is in z’n algemeen gericht op de zelfbewuste man en maakt gebruik van een duurzaam beleid. De box van Zalando – Zalon is de enige die zich momenteel op zowel mannen als vrouwen richt.

Zo heeft elke kledingbox z’n eigen specialisme en sterke punten. Ik raad je daarom aan om deze met elkaar te vergelijken om erachter te komen welke het beste bij je past.

Comments are closed.