Jeansblauw

Het nieuwe blauw is jeansblauw

Misschien is het je al opgevallen, maar de mode in het komende seizoen bevat heel veel blauw. Jeansblauw wel te verstaan. Van dat mooie heldere blauw gecombineerd met indigoblauw en vele andere blauwe tinten. Zomerjacks met een capuchon, blazers en natuurlijk de sportieve jasjes gemaakt van een mooie kwaliteit jeans met een klein beetje stretch.

Jeansblauw past bij jou
Misschien een beetje clich├ę, maar toch is het zo dat deze blauwe kleur veel mensen goed staat. Of je nu een donkere of hele blanke huid hebt, jeansblauw zorgt ervoor dat je er op je best uitziet. Van overhemd tot broek of blazer, het komende seizoen is eigenlijk alles mogelijk. Let ook eens op de nieuwste sneakers en sportieve schoenen, er is veel blauw in verwerkt.

Combineren
Een andere kleur die we het komende lente- en zomerseizoen veel gaan tegenkomen is beige. Deze neutrale tint combineert natuurlijk perfect met alle tinten blauw en dat is in het nieuwe modebeeld te zien. Een mooie helderblauwe aansluitende jeans met ritsjes in combinatie met een katoenen trui of vest in de kleur beige met een blauwe print zou zo maar het nieuwe straatbeeld kunnen gaan bepalen.

Jeans en beige top

 

(P.s. wil je weten waar je bovenstaande kleding kunt kopen, kijk op Wheretoget.it)

Jeans
De nieuwste jeans sluiten netjes aan, maar zitten niet zo strak als een legging. De pijpen zijn nauw en komen net boven de enkel. Extra ritsjes bij de zakken aan de voorzijde zijn heel trendy. De band van de broek sluit hoog, maar wel net onder de taille. Lichte blauwe wassingen en extra slijt- en kniestukken zijn modieus en passen in het nieuwe modebeeld.

Trend
Een casual trendy outfit is een aansluitende jeans met een los gebreide katoenen trui in de kleur blauw of beige. Draag onder deze trui een mooi singlet van goede kwaliteit in een kleur die hier goed bij past. Ga je voor netjes, kies dan voor een rokje met een blauw/beige print en combineer dit met een singlet en een jeansblauwe blazer.

Comments are closed.