New Look Jeans

Skinny blijft
De nieuwe collectie New Look jeans is veelzijdiger dan ooit. De skinny jeans blijven populair en zijn te krijgen in steeds meer varianten. Natuurlijk zijn de strakke spijkerbroeken in modieus bordeauxrood en paars verkrijgbaar. Zoek je net iets anders probeer dan de Overdyed Acid Wash, een ruige behandeling die voor mooie kleurverschillen zorgt. Wie echt oneindige benen wil hebben zoekt een super skinny model uit.

De terugkeer van de bootcut
Niet iedereen houdt van skinny jeans. Niet getreurd, New Look heeft dit seizoen genoeg alternatieven. Natuurlijk kun je altijd terugvallen op de betrouwbare straight leg maar de wijde pijpen (bootcut) maken ook een comeback, vooral in de klassieke donkerblauwe variant. Een zeer relaxte look krijg je met de Boyfriend. Comfortabel, laag op de heupen en goed te combineren met een lekker trui of shirt. Nu hoef je niet meer de spijkerbroek van je vriendje achter over te drukken voor die nonchalante uitstraling.

De vrouwelijke vormen van de Shaper
Nieuw in de collectie New Look jeans is de Shaper. De Shaper is gemaakt om vrouwelijke vormen te accentueren. Er is geen type heup of bil die de Shaper niet beter laat uitkomen. En het mooie is dat deze spijkerbroek in alle modellen (skinny, bootcut, straight) is te krijgen.

Ook voor heren zijn er nieuwe trendy modellen beschikbaar van het merk New Look. Van dit merk vind je onder andere een ruime collectie heren jeans bij V&D. Ook dit seizoen zijn er weer allerlei modellen, merken en kleuren te vinden. Van nonchalant om lekker te laten afzakken tot strak voor een preppy look.

Comments are closed.