Najaarstrends jeans

Op het gebied van jeans worden in het najaar de trends van 2012 voortgezet. Dat betekent veelzijdigheid want 2012 is tot nu toe een spannend jaar geweest voor de spijkerbroek. Helemaal terug is coated denim, spijkerstof met een kunststoflaag. Een zwarte spijkerbroek krijgt zo een sexy leerachtig uiterlijk.

Comfortabele pasvorm
Een trend van de laatste jaren is de boyfriend jeans. Geen geïrriteerde vriendjes meer omdat je er weer met zijn spijkerbroek vandoor bent. Dit zijn ruime spijkerbroeken die vaak al een beetje zijn voorbewerkt zodat ze die ruige look krijgen.

Kleuren en patronen
Iets gewaagder zijn de jeans met patronen. Op het moment zijn stippen en bloemenpatronen de nieuwe trend waarmee je gegarandeerd zult opvallen. Is dat iets te wild dan kun je terugvallen op de gekleurde jeans. Ook dit seizoen is er veel te vinden voorbij de traditionele blauwe en zwarte spijkerbroeken. Groen was deze zomer al een hit maar paars en wijnrood zijn de kleuren die onmiskenbaar aan een opmars bezig zijn.

Veelzijdigheid
De modellen laten geen dwingende trend zien. Skinny blijft maar is geen verplichting meer. Je ziet een voorzichtige terugkeer van de spijkerbroek met kortere pijpen. In de collectie dames jeans bij V&D vind je veel van de trends terug bij de verschillende merken. Jeans in veel kleuren die dus goed te combineren zijn met de hele garderobe. Bovendien zijn alle modellen verkrijgbaar zodat de spijkerbroek voorlopig niet uit het straatbeeld zal verdwijnen.

Comments are closed.