Met de hotpants ben je helemaal hot !

Wat is de hotpantshotpants
De hotpants is eigenlijk bekend geworden in de jaren 60/70. Het kwam op na de komst van de minirok. Zowel de minirok als de hotpants zijn te verkrijgen in jeansstof. Algauw werd het een algemeen verschijnsel in de modewereld. Ook nu is de korte strakke hotpants weer heel populair. Soms zelfs zo kort dat je billen te zien zijn. Als je ze draagt ben je deze zomer helemaal hip en zomerproof.

Modellen
Er zijn verschillende modellen shorts of hotpants, maar deze zomer valt de ‘echte’ hotpants toch wel op. Ze zijn kort en vallen mooi strak om je billen. Altijd fijn om te dragen en je kan ze combineren met bijna alles. Zoals een blouse of een top en als het koud is een vestje erover. Daarnaast heb je ook nog de high waisted short, oftewel de short op z’n Amerikaans. Altijd leuk en als voordeel dat je er erg slank in lijkt.

Kleuren en prints
Ze zijn in veel verschillende kleuren of prints te vinden, natuurlijk zijn de spijkershorts altijd leuk. Maar deze zomer zijn de neonkleuren letterlijk ook erg opvallend. Ook doen natuurlijk de shorts met de Amerikaanse vlag of met een tijgerprint het ook altijd goed. Tenslotte als je erg wil opvallen zijn er ook de shorts met glitters, spikes of studs, ook de studs zijn weer helemaal in !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *