Mavi Jeans

Heb je ook met verbazing naar Irene gekeken tijdens de aflevering van Live 4 You afgelopen zondag? Na het emotionele gesprek met Caroline Tensen sprong ze plotseling van haar stoel om midden op tafel haar mooie jeans in skinny look te laten zien. Een echte Mavi jeans die volgens haar goed aansluit om je benen maar ook comfortabel meerekt als dat nodig is.

Fashion
Mavi ontwerpt jeans met een fashion uiterlijk waarbij altijd één doel voor ogen wordt gehouden, namelijk de perfecte pasvorm. Mavi haalt zijn inspiratie van over de gehele wereld, en maakt gebruik van bijzondere denim materialen. De missie van Mavi is het creëren van een jeans die niet alleen perfect past, maar ook je persoonlijkheid benadrukt.

Dames
Mavi heeft voor dames verschillende mooie jeans in het assortiment. De lijn Mavi Gold in model Olivia heeft een iets lagere taille met mooie rechte pijpen. De kleur van de jeans is indigo blauw. Deze jeans draagt heel comfortabel en door de X-Fit technologie lijk je meteen een maatje kleiner! Echt een perfecte en stijlvolle jeans voor de vrouw die weet wat ze wil.

Heren
Ook voor heren heeft Mavi diverse mooie jeans ontworpen in prachtige donker indigo blauwe tinten. Van een slanke aansluitende pasvorm, tot een lekker wijd model die laag op de heup mag hangen. Natuurlijk is een jeans heel persoonlijk, maar het model Pierre met een lage taille en rechte pijpen is bijzonder aantrekkelijk om te zien.

Onderhoud
Mavi wil je graag laten weten hoe je je jeans zo lang mogelijk mooi kunt houden, en geeft bij aankoop altijd een wasvoorschrift mee. Er zijn mensen die hun jeans helemaal niet wassen, maar voor de meeste van ons is dit echter geen optie. Was je nieuwe Mavi jeans niet te vaak, en stop hem nooit in de droger, de stof kan krimpen, en door de hitte kunnen stretch vezels breken.

Comments are closed.