Lease eens een jeans

Het zal nog wel even duren voordat dit concept is ingeburgerd, maar het kan dus echt. Een spijkerbroek leasen en pas na een jaar weer inleveren. Ondertussen betaal je 5 euro per maand, en wordt de broek gratis gerepareerd als dit nodig is. Op deze manier draag je wel heel voordelig een mooie, duurzame en ecologisch verantwoorde jeans.

‘Instapbedrag’
Het ‘instapbedrag’ is altijd 20 euro en kun je zien als borg dat je weer terugkrijgt zodra je de broek weer inlevert. Natuurlijk kun je na een jaar de broek ook gewoon omruilen voor een ander nieuw model, en dan blijf je gewoon 5 euro per maand doorbetalen. Besluit je na een jaar dat je van je leasejeans een koopjeans wilt maken, dan is dat ook mogelijk.

Duurzame fashion
Een leasejeans wordt gemaakt van organische en gerecyclede katoen. Het gehele productieproces is klimaatneutraal, fairtrade en vrij van kinderarbeid. Voor zowel dames als heren zijn er drie verschillende modellen jeans die allen een klein percentage stretch bevatten. Er is keuze uit de volgende drie wassingen: authentic wash, light wash en de dirty wash.

Meer informatie is te vinden op www.mudjeans.nl

Comments are closed.