Jeans trends deze winter

De zomermaanden zijn voorbij. De rokjes, shorts en korte mouwen kunnen de kast weer in. Maar het koude weer biedt mogelijkheid voor de nieuwe jeans trends deze winter. Voor elk seizoen is er wel een bijpassende jeans te vinden.

Kleuren en Design

Voor de winter moet je denken aan donkere kleuren zoals zwart en donker blauw. Maar ook de diverse jeans met een metallic look zijn trendy.

Glansjeans

Naast het hebben van een strepen patroon of slangen print mogen de jeans dit jaar ook opvallende details hebben. Het toevoegen van borduurwerk, kant en dergelijke geeft de jeans net dat beetje extra.

Skinny Jeans

De skinny of fijne jeans blijven ook in de winter veel te zien in het modebeeld. Voor de winter kun je het best een donkere kleur kiezen. Deze dames jeans zijn bijna overal mee te combineren waardoor het een aanwinst is voor in je kast.

Combineren

Dit jaar is wol weer terug. Of het nou een wollen muts, wollen sokken of wollen trui is, het mag weer. Vooral die laatste in combinatie met jeans. Ook truien met opvallende glanseffecten zijn helemaal in deze winter en staan geweldig op donkere jeans.

Jeans zijn leuk om in uit te gaan of voor een koude avond lekker binnen blijven. Jeans zijn een must have en horen in elke kast thuis, bij vrouwen en mannen.

Comments are closed.