Geen outfit zonder een onzichtbaar ondershirt

Een ondershirt is een musthave in elke kledingkast, of je nu een man of een vrouw bent. Deze shirts zorgen ervoor dat je geen zweetplekken ziet, dat je extra beschermd bent tegen de weersomstandigheden en ze zorgen ervoor dat eventuele bovenkleding niet doorschijnt. Een ondershirt mag niet te zien zijn. Het is functioneel, maar daar blijft het ook bij.

Verschillende soorten ondershirts

Er zijn heel veel verschillende soorten ondershirts verkrijgbaar in de winkels. Zo kun je kiezen voor shirts met lange mouwen, maar ook met korte mouwen of zelfs helemaal zonder mouwen. Ook zijn ze verkrijgbaar met een V-hals of met een ronde hals. Vind je het vervelend dat je je shirt door je blouse heen ziet, kies dan voor een andere kleur ondershirt of kies in plaats van korte mouwen voor lange mouwen. Dan valt je ondershirt een stuk minder op. Om de shirts onzichtbaar te houden, is het verstandig om te kijken wat je er op trekt. Draag je iets met een diepe V-hals, dan is het verstandig om ook een ondershirt aan te trekken met zo’n hals. Draag je een coltrui of doe je een stropdas om, dan kun je er rustig een shirt onder aan trekken met een hoge ronde hals.

Een onzichtbaar ondershirt laat jou er fantastisch uitzien!

Misschien was het vroeger niet zo erg dat je je ondergoed of je ondershirt kon zien, dat is nu wel heel anders. Mensen storen zich eraan dat ze deze kleding kunnen zien zitten en zeggen er iets van. Vooral als je wat ouder wordt, dan moet je deze kleding voor jezelf houden. Onderkleding moet praktisch zijn en ervoor zorgen dat jij er op en top uitziet, maar daar blijft het dan ook bij. Passeggio heeft met hun Ā noshirt of passeggio hele mooie onzichtbare ondershirts.

Comments are closed.