De nieuwste jeansmerken in Nederland

Jeans zijn sinds Levi Strauss met deze stevige broeken kwam enorm populair geworden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zelfs de grote modemerken deze stoere spijkerbroeken zijn gaan maken. Er komen jaarlijks tientallen nieuwe modellen uit van vrijwel elke jeansproducent en er komen zelfs nog regelmatig nieuwe merken bij. In Nederland zijn we sinds ongeveer een half jaar welgeteld vier jeansmerken rijker.

5th NYC
Een nieuw Amerikaans merk dat zich vooral richt op kleding voor mannen. Niet alleen met jeans, maar ook met een collectie basics. New York is de inspiratiebron voor dit merk en dit uit zich in een basic broek met een “urban” afwerking.

One Green Elephant
Dit Duitse jeansmerk is hard op weg Europa te veroveren en ze richten zich nu ook op de Nederlands markt. Hun jeans zijn geïnspireerd door Japan en uit zich onder andere in de gepatenteerde “double dyed color jeans”. Deze kleurrijke jeans van One Green Elephant zijn erg gewild.

Gang Fashion
Nog een Duits merk, maar niet helemaal nieuw. Gang Fashion maakt een comeback in Nederland met een breed aanbod van jeans, chino’s, shorts en rokjes. Ze brengen jaarlijks vier collecties uit in allerlei kleuren en kwaliteiten.

Joe Rivetto
Dit Italiaanse cultlabel staat bekend om hun shirts met (vintage) prints, maar levert ook jeans. Zowel voor de mannenlijn als voor de vrouwenlijn met de iets afwijkende naam Madame Rivetto.

Comments are closed.