Corrigerend ondergoed onder je jeans?

Bij corrigerend ondergoed denk je waarschijnlijk als eerste dat je dit draagt onder een strakke jurk. Het is echter ook zeer geschikt voor onder je favoriete jeans. Goed corrigerend ondergoed ‘lift’ je billen en werkt een buikje weg. Zo heb je er dus geen last meer van dat de band van je broek in je huid snijdt waardoor je een zogenoemde ‘muffin top’ krijgt.

String of slip?

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van corrigerend ondergoed voor onder je jeans? Je kan het beste niet kiezen voor een string; deze heeft namelijk geen corrigerend effect op de billen. Kies liever een corrigerende slip met platte naden. Hiermee worden de billen gecorrigeerd zonder dat je je er druk om hoeft te maken dat je ondergoed door je jeans heen te zien is.

Hoog of laag?

Wat betreft de hoogte van de slip, kan je het beste kiezen voor een hogetaille slip. Deze verhult de zwembandjes en doordat hij tot net onder de borsten doorloopt is afrollen ook geen probleem. Wanneer je een slanke taille hebt, kan een maxislip ook voldoende zijn.

Groot of klein?

Maar de meest belangrijke tip is toch wel dat je de goede maat kiest. Draag je een maat te groot dan heeft het corrigerende ondergoed weinig effect. Een te kleine maat gaat knellen en zorgt voor aftekenende lijntjes. Koop corrigerend ondergoed in dezelfde maat als je normaal ondergoed zou kopen om deze problemen te voorkomen.

Comments are closed.