Angels jeansmode

Het jeansmodemerk Angels is in het jaar 1980 opgericht met als doel voor iedere vrouw een passende broek ‘als hemels geschenk’ te kunnen bieden. De perfecte broek met een uitstekende pasvorm en in een modern design. Het merk Angels is in Duitsland, Oostenrijk en BelgiĆ« al heel bekend maar wordt ook steeds meer verkocht in Nederland en Zwitserland.

Boetiek
Angels jeanswear is in Nederland vooral te vinden in de goed gesorteerde boetieks. Deze prachtige jeans is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 46 en in de normale lengtematen 30 en 32. Elk model broek heeft een eigen naam gekregen wat het zoeken gemakkelijker maakt. Ben je eenmaal bekend met je favoriete model, dan kun je kiezen uit diverse kleuren en stoffen.

Pastelkleurige bloemenprints
De nieuwe catalogus van Angels jeanswear is kleurrijk en vrolijk. Dit is kenmerkend voor het nieuwe modeseizoen. De diverse modellen jeans zijn dan ook verkrijgbaar in tal van vrolijke kleurtjes en printjes. Opvallende pastelkleurige bloemenprints en effen rode en groene broeken passen natuurlijk prachtig bij het nieuwe zomerseizoen.

Batikstoffen
Nieuw zijn de skinny jeans in batikstoffen. In drie verschillende kleuren zijn deze opvallende broeken de perfecte basis voor een zomerse outfit. Ook de driekwart broek met een omslag hoort er deze zomer nog steeds bij. Tot slot heeft Angels nog een mooie serie jeans in effen pasteltinten. Van zacht geel tot lichtblauw en van mintgroen tot perzik roze.

 

Comments are closed.